Lisätietoja Vigneto Manachiara Brunello di Montalcino DOCG - Tenute Silvio Nardi
Tenute Silvio Nardin voimakas Vigneto Manachiara Brunello di Montalcino -viini tulee lasiin tiheän rubiininpunaisena. Ensimmäisen pyöräytyksen jälkeen tämä punaviini paljastaa korkean viskositeetin, joka näkyy voimakkaina lasimaalauksina lasin reunalla. Kaadettuna punaviinilasiin tämä vanhan maailman punaviini esittelee ihanan ilmeikkäitä punaherukan, syreenin, vadelman ja orvokin aromeja, joita tynnyrikypsytyksen tuomat hedelmäiset vivahteet täydentävät.
Makuun Vigneto Manachiara Brunello di Montalcino Tenute Silvio Nardin Vigneto Manachiara Brunello di Montalcino avautuu ihanan aromaattisena, hedelmäisenä ja tasapainoisena. Maultaan tälle voimakkaalle punaviinille on ominaista uskomattoman silkkinen rakenne. Tämän Toscanan viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Brunello di Montalcino DOCG:stä, peräisin olevan punaviinin jälkimaku vakuuttaa lopulta poikkeuksellisella jälkivaikutelmalla. Jälkivaikutelmaa säestävät myös savi- ja hiekkapitoisen maaperän mineraaliset vivahteet.
Vinification of the Vigneto Manachiara Brunello di Montalcino from Tenute Silvio Nardi
Voimakas Vigneto Manachiara Brunello di Montalcino Italiasta on Sangiovese-rypäleestä valmistettu yhden lajikkeen viini. Tämän viinin rypäleitä tuottavat viiniköynnökset kasvavat Toscanan hiekka- ja savimaalla. Vigneto Manachiara Brunello di Montalcino -viinille on luonnollisesti ominaista muutakin kuin vain Brunello di Montalcino DOCG -maaperä. Tätä italialaista viiniä voidaan kuvailla kirjaimellisesti vanhan maailman viiniksi, joka esittelee itsensä poikkeuksellisen vaikuttavalla tavalla. Vigneto Manachiara Brunello di Montalcino -viinin rypäleet korjataan täydellisen kypsinä yksinomaan käsin ilman karkeaa ja vähemmän valikoivaa sadonkorjuuta. Manuaalisen sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä ja suurissa puissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä voimakas Vigneto Manachiara Brunello di Montalcino kypsytetään 36 kuukauden ajan ranskalaisissa ja slaavilaisissa tammitynnyreissä.
Ruokasuositus Tenute Silvio Nardin Vigneto Manachiara Brunello di Montalcino -viinille
Tämä Italiasta peräisin oleva punaviini sopii parhaiten 15-18°C:n lämpötilassa nautittavaksi omenoiden, sipulin ja balsamiviinietikkakastikkeen kera paistetun vasikanmaksan, purjotortillan tai kikhernecurryn seuraksi.
Kaikki nämä viinit sopivat hyvin.- Lisää tuotteita osoitteesta Tenute Silvio Nardi