♥ Tällä hetkellä 18 882 viinejä vain sinulle! ♥
Henkilökohtainen neuvo!
Turvallinen pakkaus!
Luotettava toimitus!
Ultreia - Raúl Pérez
vegaani vegaani
Blackberry, Geranium, paahdettua puuta und Jogurtti

Ultreia - Raúl Pérez

Punaviini Espanja Espanja Kastilien - León (ES) Bierzo DO (ES)

Vuosikerta

2017
2019
Tilauksen enimmäismäärä on saavutettu, tilausmäärää mukautetaan automaattisesti.
Tilauksen vähimmäismäärää ei ole saavutettu, tilausmäärää mukautetaan automaattisesti.
Die Staffelung ist ungültig und wird automatisch angepasst.
6
12
24
Ultreia - Raúl Pérez
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Totta kai!
Henkilökohtainen!
Luotettava!

Lisätietoja Ultreia - Raúl Pérez

Kastilian ja Leónin viininviljelyalueelta peräisin oleva tynnyrissä kypsytetty Ultreia paljastuu lasissa kirkkaan purppuranpunaisena. Tämä Raúl Pérezin punaviini paljastaa tuoksussa kaikenlaisia karhunvatukoita ja geranioita. Ikään kuin tämä ei olisi jo vaikuttavaa, myös paahdettua puuta ja jogurttia lisätään pienissä puutynnyreissä kypsytyksen ansiosta.

Tämä Raúl Pérezin punaviini on tarkoitettu viininjuojille, jotka eivät voi juoda viininsä tarpeeksi kuivana. Ultreia tulee hyvin lähelle tätä, sillä se on valmistettu vain 0,6 grammalla jäännössokeria. Tämän tasapainoisen punaviinin koostumus on ihanan tiivis makumaailmaltaan. Nykyisen hedelmähapokkuutensa ansiosta Ultreia on ihanan raikas ja eloisa suutuntumaltaan. Jälkimaussa tämä Kastilia-Leónin viininviljelyalueelta peräisin oleva varastoitava punaviini tekee vaikutuksen huomattavalla pituudellaan. Jälleen kerran siinä on aistittavissa geraniumin ja karhunvatukan vivahteita.

Vinification of Raúl Pérez Ultreia

Espanjasta peräisin oleva tasapainoinen Ultreia on Mencia-rypäleestä valmistettu yhden lajikkeen viini. Rypäleiden sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä puutynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Tämän prosessin päätteeksi tyylikästä Ultreiaa kypsytetään 18 kuukautta tammitynnyreissä.

Ruokasuositukset Raúl Pérezin Ultreialle

Tämä espanjalainen viini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti purjokeiton, makkaran kanssa tehdyn pastan tai kaaliruladien kanssa

.

Kovat tosiasiat

Tuotetyyppi:
Viinityyppi:
Punaviini
Viinin väri:
punainen
Maku:
Tilaisuus ja teema:
Grilli , maakohtainen ilta , Ilta takkatulen äärellä
Kokonaishappopitoisuus noin g/l:
4,8
Jäännössokeri noin g/l:
0,6
Maa:
Espanja
Viljelyalue:
Kastilien - León (ES)
Osa-alue:
Bierzo DO (ES)
Rypälelajikkeet:
Cuvée:
monovariantti
Laajennus:
pieni puu
Laajennuksen tiedot:
Barrique 225 l
Laajentumisaika mon.:
18
Laadun luokittelu ja predikaatit:
D.O. Denominación de Origen
Luomu, vegaani, alkoholiton jne.:
Aromi:
paahdettua puuta , Blackberry , Geranium , Jogurtti
Rakenne / suutuntuma:
tiheä
Jälkikaiunta / Finale:
pitkä
Tyyli:
Vanha maailma , klassinen
Optimaalinen tarjoilulämpötila (°C):
15 - 18
Ruokasuositukset:
Kevyitä ja runsaita ruokia , Mausteiset suolaiset ruoat
Lasisuositus:
Burgunderkelch
Pullon koko litroina:
0,75
Pullon suunnittelu ja varusteet:
Burgundinpunainen pullo , klassinen
Sulkutyyppi:
Korkki
Säilyvyysaika vuosina JG:
8
Alkoholi tilavuusprosentteina:
13.5
Allergeenit ja ainesosat:
sisältää sulfiitteja ja rikkidioksidia
Jakelija:
Raúl Pérez - C/ Promadelo s/n - 24530 Valtuille de Abajo (León) - Spanien
Item.-nr:
70009-ES-RW-MN-0094-17
NACH OBEN NACH OBEN
NACH OBEN