Lisätietoja Ultreia - Raúl Pérez
Kastilian ja Leónin viininviljelyalueelta peräisin oleva tynnyrissä kypsytetty Ultreia paljastuu lasissa kirkkaan purppuranpunaisena. Tämä Raúl Pérezin punaviini paljastaa tuoksussa kaikenlaisia karhunvatukoita ja geranioita. Ikään kuin tämä ei olisi jo vaikuttavaa, myös paahdettua puuta ja jogurttia lisätään pienissä puutynnyreissä kypsytyksen ansiosta.
Tämä Raúl Pérezin punaviini on tarkoitettu viininjuojille, jotka eivät voi juoda viininsä tarpeeksi kuivana. Ultreia tulee hyvin lähelle tätä, sillä se on valmistettu vain 0,6 grammalla jäännössokeria. Tämän tasapainoisen punaviinin koostumus on ihanan tiivis makumaailmaltaan. Nykyisen hedelmähapokkuutensa ansiosta Ultreia on ihanan raikas ja eloisa suutuntumaltaan. Jälkimaussa tämä Kastilia-Leónin viininviljelyalueelta peräisin oleva varastoitava punaviini tekee vaikutuksen huomattavalla pituudellaan. Jälleen kerran siinä on aistittavissa geraniumin ja karhunvatukan vivahteita.
Vinification of Raúl Pérez Ultreia
Espanjasta peräisin oleva tasapainoinen Ultreia on Mencia-rypäleestä valmistettu yhden lajikkeen viini. Rypäleiden sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä puutynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Tämän prosessin päätteeksi tyylikästä Ultreiaa kypsytetään 18 kuukautta tammitynnyreissä.
Ruokasuositukset Raúl Pérezin Ultreialle
Tämä espanjalainen viini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti purjokeiton, makkaran kanssa tehdyn pastan tai kaaliruladien kanssa
.- Lisää tuotteita osoitteesta Raúl Pérez