Lisätietoja Ultreia Rapolao - Raúl Pérez
Lasissa Raúl Pérezin kynästä peräisin oleva Ultreia Rapolao on väriltään tiheän purppuranpunainen. Ultreia Rapolaon ensimmäinen tuoksu paljastaa vivahteita appelsiinihillosta ja karhunvatukasta. Tuoksun hedelmäisten komponenttien lisäksi tuoksussa on tynnyrissä kypsymisen vivahteita ja vielä hedelmäisempiä, balsamisia vivahteita.
Tämä espanjalainen viini maistuu miellyttävän kuivalta. Se on pullotettu vain 1,2 grammalla jäännössokeria. Kyseessä on todellinen laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista, joten kuivuudestaan huolimatta tämä espanjalainen viini ilahduttaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla. Maku ei välttämättä tarvitse paljon jäännössokeria. Tämä tiivis punaviini on suutuntumaltaan täyteläinen ja monikerroksinen. Nykyisen hedelmähapokkuutensa ansiosta Ultreia Rapolao on ihanan raikas ja eloisa suutuntumaltaan. Tämän Castilla y Leónin viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Bierzo DO:sta, peräisin olevan, hyvin kypsymään kykenevän punaviinin jälkimaku on vaikuttava huomattavalla jälkivaikutelmallaan.
Vinification of the Raúl Pérez Ultreia Rapolao
Espanjasta peräisin oleva voimakas Ultreia Rapolao on Mencia-rypäleestä valmistettu yhden lajikkeen viini. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä puisissa sammioissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymistä seuraa kypsytys hienolla sakan päällä useita kuukausia ennen viinin pullottamista.
Ruokasuositus Raúl Pérezin Ultreia Rapolaolle
Nauti tätä Espanjasta peräisin olevaa punaviiniä mieluiten 15-18 °C:n lämpötilassa kikhernecurryn, kapriksella ja tomaattikastikkeella maustetun spagetin tai pestolla maustetun vihannesmuhennoksen kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Raúl Pérez