♥ Tällä hetkellä 19 365 viinejä vain sinulle! ♥
Henkilökohtainen neuvo!
Turvallinen pakkaus!
Luotettava toimitus!
Ultreia la Claudina - Raúl Pérez
vegaani vegaani
Brioche, Greippi, paahdettua puuta, Voi ja Hunaja

Ultreia la Claudina - Raúl Pérez

Valkoviini Espanja Espanja Kastilien - León (ES) Bierzo DO (ES)
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla!

Vuosikerta

9999
2018
Tilauksen enimmäismäärä on saavutettu, tilausmäärää mukautetaan automaattisesti.
Tilauksen vähimmäismäärää ei ole saavutettu, tilausmäärää mukautetaan automaattisesti.
Die Staffelung ist ungültig und wird automatisch angepasst.
Yksikköhinta: 51.97 *
Ultreia la Claudina - Raúl Pérez
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Turvallinen
pakkaus!
Henkilökohtainen!
Luotettava!

Lisätietoja Ultreia la Claudina - Raúl Pérez

Lasissa Raúl Pérezin Ultreia la Claudina on väriltään kirkkaan vaaleankeltainen. Tämän Kastilia - Leónista peräisin olevan valkoviinin tuoksu tekee vaikutuksen briossin ja greipin vivahteilla. Jos jäljitämme aromeja pidemmälle, mukaan tulee hunajaa, voita ja paahdettua puuta, joita tammipuun vaikutus ruokkii.

Makuaistissa Raúl Pérez Ultreia la Claudina alkaa ihanan kuivana, tarttuvana ja aromaattisena. On kuivaa ja todella kuivaa. Tämä valkoviini kuuluu jälkimmäiseen, sillä se on pullotettu vain 0,8 grammalla jäännössokeria. Maultaan tälle tasapainoiselle valkoviinille on ominaista uskomattoman raikas ja kevyt rakenne. Ultreia la Claudina on läsnäolevan hedelmähapokkuutensa ansiosta ihanan raikas ja eloisa suutuntumaltaan. Tämän Kastilia ja Leónin viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Bierzo DO:sta, peräisin olevan, hyvin kypsyvän valkoviinin jälkimaku on lopulta vakuuttava ja hyvän jälkivaikutelman antava.

Vinification of Ultreia la Claudina by Raúl Pérez

Espanjasta peräisin oleva tasapainoinen Ultreia la Claudina on Godello-rypälelajikkeesta valmistettu yhden lajikkeen viini. Kun rypäleet on korjattu käsin, ne viedään välittömästi puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä puisissa sammioissa valvotuissa lämpötiloissa. Kun käyminen on päättynyt, elegantti Ultreia la Claudina kypsytetään amerikkalaisissa tammitynnyreissä 16 kuukauden ajan.

Ruokasuositukset Raúl Pérez Ultreia la Claudinalle

Tämä espanjalainen valkoviini maistuu parhaiten jäähdytettynä 8-10 °C:n lämpötilassa turskan, kurkun ja sinappivihannesten kanssa, makkaran makkaran kanssa tai rucolapennien kanssa.

Palkinnot Raúl Pérez Ultreia la Claudinalle

Kovat tosiasiat

Tuotetyyppi:
Viinityyppi:
Valkoviini
Viinin väri:
valkoinen
Maku:
Tilaisuus ja teema:
Parvekeviini (myös terassi käy!) , Grilli , maakohtainen ilta , Ruoanlaitto ystävien kanssa
Kokonaishappopitoisuus noin g/l:
6,5
Jäännössokeri noin g/l:
0,8
Maa:
Espanja
Viljelyalue:
Kastilien - León (ES)
Osa-alue:
Bierzo DO (ES)
Rypälelajikkeet:
Cuvée:
monovariantti
Kypsyminen:
pieni puu
Laajennuksen tiedot:
amerikkalainen tammi , Barrique 225 l
Laajentumisaika mon.:
16
Laadun luokittelu ja predikaatit:
D.O. Denominación de Origen
Luomu, vegaani, alkoholiton jne.:
Palkinnot:
Wein-Plus - 91 Punkte
Aromi:
Brioche , paahdettua puuta , Greippi , Voi , Hunaja
Rakenne / suutuntuma:
helppo , raikas
Jälkikaiunta / Finale:
medium
Tyyli:
Vanha maailma , klassinen
Optimaalinen tarjoilulämpötila (°C):
8 - 10
Ruokasuositukset:
Kevyitä ja runsaita ruokia , Mausteiset suolaiset ruoat
Lasisuositus:
Valkoviinilasi
Pullon koko litroina:
0,75
Pullon suunnittelu ja varusteet:
Burgundinpunainen pullo , klassinen
Sulkutyyppi:
Korkki
Säilyvyysaika vuosina JG:
6
Alkoholi tilavuusprosentteina:
13.5
Allergeenit ja ainesosat:
sisältää sulfiitteja ja rikkidioksidia
Jakelija:
Raúl Pérez - C/ Promadelo s/n - 24530 Valtuille de Abajo (León) - España
Item.-nr:
70009-ES-WW-GO-0095-18
NACH OBEN NACH OBEN
NACH OBEN