♥ Tällä hetkellä 17 151 viinejä vain sinulle! ♥
Henkilökohtainen neuvo!
Turvallinen pakkaus!
Luotettava toimitus!

Tietoa meistä

Meidän asemamme
Vieras VINELLOssa
Me pidämme viinin juomisesta. Olipa kyseessä valkoinen, punainen tai rosé. Viini on intohimoa, makua, nautintoa. Arvot, jotka on syytä toimittaa suoraan sinunlaistesi viininystävien kotiin, mutkattomina ja huolettomina. Suurella viini-, väkevien alkoholijuomien ja herkkujen valikoimalla haluamme tarjota innokkaille herkkusuille ja niille, jotka haluavat tulla sellaisiksi, mitä he haluavat. Haluamme tavata samanhenkisiä ihmisiä, jotka haluavat nauttia sekä juomisesta että syömisestä, valittua laatua kohtuuhintaan. Tule mukaan matkalle tapaamaan ihmisiä, vierailemaan maissa ja kokemaan maailman makuja. Maa on suuri - niin on myös janomme uusien kokemusten saamiseksi.

Myymälämme
VINELLO on keskisuuri perheyritys, jonka kotipaikka on Dresdenissä. Olemme erikoistuneet viinin ja väkevien alkoholijuomien tukku- ja vähittäiskauppaan, ja toimitamme asiakkaillemme (lähes) kaikkialle maailmaan. Kaikilla kanavilla, nykyaikaisimmalla tavalla.

Lisäksi Bärensteiner Strassen VINELLO.store tarjoaa konkreettisen yhteyden yhteistyökumppaneihimme ja asiakkaisiimme. Tarjous on suunnattu yksityishenkilöille sekä gastronomia- ja muille yrityksille.

Lyhyesti sanottuna: meillä on viiniä.
Aiemmin toimitimme vielä omasta kellaristamme. Olemme kasvaneet tasaisesti yhdeksi Saksan suurimmista viinin ja väkevien alkoholijuomien verkkokauppiaista. Tämä ei ainoastaan tee meistä ylpeitä, vaan antaa meille myös suuren vastuun asiakaskuntaamme kohtaan. Tarjoamme jatkossakin korkealaatuisia tuotteita, jotka tyydyttävät nautintosi. Yhdessä laajennamme kokemuksemme rikkautta. Pisara kerrallaan.

Vierailemme säännöllisesti yhteistyökumppaneidemme viinitiloilla ja maistelemme uusimpia vuosikertoja ja trendejä. Tuomme mukanamme parhaat viinit. Paljon asiantuntemusta viinin ostamisesta ja henkilökohtaiset suhteet viinitiloihin antavat meille mahdollisuuden tarjota sinulle reiluja hintoja ja houkuttelevia määräalennuksia. Viinivalikoimamme lisäksi myymme myös väkeviä alkoholijuomia, kuohuviiniä, samppanjaa, proseccoa, cremantia ja cavaa. Viiniä kaikille ja kaikkea muutakin.

Palvelumme
Olemme sitoutuneet tekemään ostosten tekemisestä miellyttävää ja helppoa, jotta voit keskittyä olennaiseen. Tämä määrätietoisuus näkyy lupauksessamme sinulle mutkattomasta ja oikeudenmukaisesta ostoprosessista.

Historiamme
2009 - Seksiä vai huumeita?
Synkkiä aikoja se oli. Dresdenissä ei ole juuri lainkaan viiniä, eikä mitään toivoa tuntijoille. Mutta aviopari Katja ja René Harnisch ryhtyivät taistelemaan kaupungin kuivia kurkkuja vastaan. Harrastuksen muuttaminen ammatiksi - mutta mikä harrastus? Vaihtoehtoja punnittuaan he päätyivät viiniin - hehän pitävät juomisesta. Erityisesti sen jälkeen, kun heidän tyttärensä Greta oli syntynyt - ihana loma aloittaa internet-liiketoiminta. Niinpä kesäkuussa 2009 onlinewweinkeller.de aloitti toimintansa omien neljän seinän sisällä. Tarkemmin sanottuna omassa kellarissasi. Ei isompi kuin huone, jossa luultavasti olet tällä hetkellä. 5 000 pulloa viiniä ja väkeviä alkoholijuomia. Ensimmäiset asiakkaat eivät viivytelleet kauan: Hampurin kodittomien turvakoti, 6 pulloa rommia. Menestystarinan alku.

Näkemys oli voimassa silloin, kuten se on nytkin. Asiakastyytyväisyys on etusijalla. Ja asiakkaat olivat tyytyväisiä. Sekä verkossa että Königsbrücker Straße -liikkeessä. He olivat innoissaan siitä, mitä tulevaisuus toi tullessaan.

2011 - Kellariviinejä kaikki hyvin ja hyvin...
... mutta viinikaupan rakenteen oli muututtava. Tarvittiin erillinen, kaiken kattava ja riippumaton alusta. Ilman välikäsiä ja muuta vastaavaa. Todellinen kaikkikanavainen. Sopiva nimi löytyi helposti. VINELLO.de - lähtölaukaus yhdelle Saksan suurimmista viinin, väkevien alkoholijuomien ja vielä hauskempien tuotteiden verkkokauppiaista. Väite "Viiniä kaikille" viestii selvästi, että kyseessä ei ole elitistinen tai snobistinen yritys. Sommelierille hänen Château Leoville-Las-Cases 2ème Grand Cru Saint-Julien AOC 2009 -viininsä, maallikolle pullo valkoviiniä. Jokaiselle oma pullonsa.

2016 - Hieman tiukkaa täällä
Kellari, kauppa, kaikki täynnä alkoholia. Se, mikä ei periaatteessa kuulosta niin pahalta, muuttui hitaasti ongelmalliseksi. Kasvava kysyntä aiheutti paljon byrokratiaa, logistiikkaa ja tilanpuutetta. Oli aika jättää pesä ja antaa VINELLOlle oma koti. Huhtikuu 2016. Bamberg Street lisää pamahtaa. Suuri säilytystila yli 6700 erilaiselle viinille ja väkevälle alkoholijuomalle.

Verkossa kaikki hyvin ja hyvä. Mutta ihmiset tarvitsevat ihmisiä. Jotain kosketeltavaa, hyväilyttävää, maistettavaa. Paikka, jossa nautintoon suuntautuneet gallerian asiakkaat voivat tavata ja viipyä yhdessä. VINELLO.store, myymälä Centrum Galerie Dresdenissä, on avattu. Dresdenin arkkitehti Alexander Poetzschin suunnitteleman myymälän ulkoasu muistuttaa viinikellaria - takaisin juurille. Täällä tapaat kokeneita sommeliereita ja paljon pulloja. Ei tietenkään asiakasta, jonka haluamme pitää mukanamme.

2017 - Viiniä ja makkaraa - Stadionvierailu
Kaudesta 2017/2018 lähtien DDV-stadionilla on ollut "kaupungin kaunein viiniterassi" - VINELLO Dynamo VIP Zone. SG Dynamo Dresdenin yhteistyökumppanina tarjoamme faneille ja katsojille herkullisia liikkeitä, er viiniä. Ainutlaatuista saksalaisessa ammattilaisjalkapallossa on se, että SGD:n voi nyt nähdä oluen sijasta viinillä. Tai molemmilla. Mutta älä unohda tukea Dynamoa.

VINELLO on aina sosiaalisesti aktiivinen stadionilla sijaitsevan viinitilan, Hope-gaalan ja Ice Fairy Talen sponsorina sekä säätiöiden ja aloitteiden kanssa tehtävän yhteistyön kautta. Viinikauppamme näkee itsensä muuna kuin vain myyjänä - olemme hyvän maun ja elämänilon lähettiläitä. Arvot, jotka jaamme mielellämme kaikkien kanssa. Onko sinullakin? Olemme avoimia uusille asioille

 

NACH OBEN NACH OBEN
NACH OBEN