konsultointi!
Verpackung!
Sisilian viininviljelyalueelta peräisin oleva tynnyrissä kypsytetty SOFÈ Nero d'Avola Salaparuta on lasissa tiheän violetinpunainen. SOFÈ Nero d'Avola Salaparuta -viinin ensimmäisessä tuoksussa on luumun, kuivattujen hedelmien ja mustan kirsikan vivahteita. Tuoksun hedelmäisten komponenttien lisäksi tuoksussa on tynnyrissä kypsymisen vivahteita, kuten tummaa suklaata, kaakaopapuja ja piparkakkumaustetta.
Tämä Vaccaron punaviini on juuri sopiva kaikille viinin ystäville, jotka pitävät kuivasta viinistä. Se ei kuitenkaan ole koskaan kuiva tai hauras. Kielellä tälle voimakkaalle punaviinille on ominaista uskomattoman tiivis rakenne. Tiiviin hedelmähapokkuutensa ansiosta SOFÈ Nero d'Avola Salaparuta on suussa poikkeuksellisen raikas ja eloisa. Tämän Sisilian viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Salaparutasta, peräisin olevan punaviinin jälkimaku on lopulta vakuuttava ja siinä on huomattava jälkivaikutelma. Jälkivaikutelmaa säestävät myös savipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet.
Vaccarosta peräisin olevan SOFÈ Nero d'Avola Salaparuta -viinin viininvalmistus
Tämä voimakas punaviini Italiasta on viiniytetty Nero d'Avola -rypäleestä. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Sisiliassa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle savimaahan. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä ja pienissä puissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä SOFÈ Nero d'Avola Salaparuta -viini voi jatkaa harmonisoitumistaan hienolla sakan päällä muutaman kuukauden ajan.
Ruokasuositus Vaccaron SOFÈ Nero d'Avola Salaparuta -viinille
Tämä Italiasta peräisin oleva punaviini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii erinomaisesti rommimuhennoksen, ankanrinnan ja sokerihernesten tai perunapannun ja lohen seuraksi.
- Lisää tuotteita osoitteesta Vini Vaccaro