Toimitusaika n. 3-5 Työpäivinä
konsultointi!
Verpackung!
Azienda Agricola Anselmi -yhtiön San Vincenzo Bianco Veneto IGT -viini näyttää lasissa runsaan oljenkeltaisen värin. Tuoksu on raikkaan hedelmäinen, leikkisä ja samalla hento persikan ja aprikoosin tuoksu, jossa on mantelin ja kukkien vivahteita, mikä luo varsin eksoottisen vaikutelman. Tuoksu heijastuu myös makuun raikkaana, kevyenä ja mehevän kiinteänä makuna. Happamuus on harmonisesti integroitu. Keskitäyteläinen jälkimaku viimeistelee sen.
Anselmin San Vincenzo Bianco Veneto IGT -viinin valmistustapa
San Vincenzo on Anselmin laajimmin tuotettu viini. Se on viiniytetty 70 % Garganegasta, 15 % Chardonnaysta ja 5 % Sauvignon Blancista. Rypäleet kasvavat Soaven alueelle tyypillisellä vulkaanisella ja kalkkipitoisella maaperällä, ja sijainti lähellä San Vincenzon pyhäkköä on tämän suositun valkoviinin nimenantaja. Garganega-viiniköynnökset kasvavat rinteillä, kun taas muut rypäleet korjataan laaksoista.
Manuaalisesti kerätyt rypäleet kuoritaan ja puristetaan käsin. Lyhyen maserointijakson jälkeen rypäleen puristemehu käy hitaasti omien hiivojensa avulla kontrolloidussa lämpötilassa. Sen jälkeen sitä kypsytetään 6 kuukauden ajan ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä. Battonage-menetelmän jälkeen viiniä sekoitetaan säännöllisesti, mikä antaa sille lisää syvyyttä ja luonnetta.
Ruokasuositukset Anselmi San Vincenzo Bianco Veneto IGT -viinille
Nauti sitä raikkaiden kevätruokien ja kevyiden ruokien, kuten antipastien, vihannesten, kalan, vaalean lihan ja siipikarjan kanssa.
Anselmi San Vincenzo Bianco Veneto IGT:n palkinnot
- Gambero Rosso: 2 lasillista vuonna 2016
- Lisää tuotteita osoitteesta Azienda Agricola Anselmi