Rosso Ca del Merlo IGP - Giuseppe Quintarelli
Lisätietoja Rosso Ca del Merlo IGP - Giuseppe Quintarelli
Giuseppe Quintarelli Rosso Ca del Merlo on ensiluokkainen punaviini lasissa. Sen väri on ihanan tiivis, rubiininpunainen. Tässä italialaisessa punaviinissä on myös granaatinpunaista väriä reunoilla. Kun lasia pyöräytetään, tämä punaviini paljastaa suuren tiheyden ja täyteläisyyden, joka näkyy lasin reunassa olevissa lasimaalauksissa. Rosso Ca del Merlon ensimmäinen tuoksu paljastaa hapankirsikan ja granaattiomenan vivahteita. Tuoksun hedelmäisiin osiin liittyy mustakirsikka.
Giuseppe Quintarelli Rosso Ca del Merlo on ihanan kuiva viini. Tämä punaviini ei ole koskaan karkeaa tai ankaraa, kuten ikoniselta viinisegmentiltä voi odottaa. Tämän voimakkaan punaviinin rakenne on ihanan tiivis suutuntumaltaan. Jälkivaikutelmassa tämä Veneton viininviljelyalueelta peräisin oleva hyvin varastoituva viini tekee lopulta vaikutuksen poikkeuksellisella pituudellaan. Viinissä on jälleen vivahteita hapankirsikasta ja granaattiomenasta.Vinification of the Giuseppe Quintarelli Rosso Ca del Merlo
Italiasta peräisin olevan voimakkaan Rosso Ca del Merlon perustana ovat Sangiovese-, Cabernet Franc-, Cabernet Sauvignon-, Corvina-, Croatina-, Nebbiolo- ja Rondinella-rypäleiden rypäleet. Rosso Ca del Merlo on kauttaaltaan vanhan maailman viini, sillä tämä italialainen viini huokuu poikkeuksellista eurooppalaista charmia, joka korostaa selvästi vanhan maailman viinien menestystä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen viiniä kypsytetään useiden kuukausien ajan hienolla sakan päällä, ennen kuin viini lopulta pullotetaan.
Viiniä ei ole vielä pullotettu.
Suositus Giuseppe Quintarelli Rosso Ca del Merlo -viinille
Tämä italialainen punaviini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti ossobucon, ankanrinnan ja mangetoutin kanssa tai paahdetun vasikanmaksan kanssa omenoiden, sipulin ja balsamiviinietikkakastikkeen kera
.- Lisää tuotteita osoitteesta Giuseppe Quintarelli