- Dieser erstklassige Rotwein ergänzt vorzüglich Gerichte wie Kalb-Zwiebel-Auflauf oder pikanten Curry mit Lamm
- Dem Genießer zeigt sich dieser Wein aus Sizilien angenehm balanciert
- Dieser italienische Rotwein eignet sich hervorragend als eleganter Balkonwein (Terrasse geht auch!) oder als Sommerwein
Lisätietoja Nero d'Avola Syrah - Roccaperciata
Roccaperciatan elegantti Nero d'Avola Syrah liukuu lasiin kirkkaan violetin värisenä. Lasissa tämä Roccaperciatan punaviini tuo esiin mustikan, mulperinmarjan, morellokirsikan, luumun ja karhunvatukan aromit, joita täydentävät muut hedelmäiset vivahteet. Tämä viini tekee vaikutuksen tyylikkään kuivalla maullaan. Se on pullotettu vain 2,2 grammalla jäännössokeria. Kyseessä on aito laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista, joten kuivuudestaan huolimatta tämä italialainen ilahduttaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla. Maku ei välttämättä tarvitse paljon sokeria. Nero d'Avola Syrah on eloisan hedelmähapokkuutensa ansiosta poikkeuksellisen raikas ja eloisa makumaailmaltaan. Tämän Sisilian viininviljelyalueelta peräisin olevan nuorekkaan punaviinin jälkimaku valloittaa kauniilla jälkivaikutelmalla.
Roccaperciata Nero d'Avola Syrah -viinin valmistus
Sisilian tasapainoisen Nero d'Avola Syrah -viinin perustana ovat Nero d'Avola- ja Syrah-rypäleiden rypäleet. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Kun käyminen on päättynyt,
Ruokasuositus Roccaperciatan Nero d'Avola Syrah -viinille
Juo tämä Italiasta peräisin oleva punaviini mieluiten 15 - 18 °C:n lämpötilassa paistettujen lammasjuustopakettien, couscousilla ja aprikooseilla täytettyjen punasipulien tai suolaisen curryn kanssa lammasruoan seurana.
- Lisää tuotteita osoitteesta Roccaperciata