Lisätietoja Primo Scuro Mesa Cannonou di Sardegna DOC - Cantina Mesa
Cantina Mesan voimakas Primo Scuro Mesa Cannonou di Sardegna liukuu lasiin tiheän rubiininpunaisena. Tämän Sardiniasta peräisin olevan punaviinin tuoksu lumoaa punaherukan, mansikan, vadelman ja orvokin vivahteilla. Sen hedelmäinen luonne tekee tästä viinistä niin erityisen.
Makuaistissa tälle voimakkaalle punaviinille on ominaista uskomattoman tiivis rakenne. Tämän Sardinian viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Cannonau di Sardegna DOC:sta, peräisin olevan nuorekkaan punaviinin jälkivaikutelma on vaikuttava, ja sen jälkimaku on merkittävä. Jälkivaikutelmaa säestävät myös savipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet.
Vinification of the Cantina Mesa Primo Scuro Mesa Cannonou di SardegnaVinification of the Cantina Mesa Primo Scuro Mesa Cannonou di SardegnaTämä voimakas punaviini Italiasta on valmistettu Cannonau-rypäleestä. Tämän viinin rypäleet tuottavat viiniköynnökset kasvavat savimaalla Sardiniassa. Kun rypäleet on korjattu käsin, ne kuljetetaan mahdollisimman nopeasti puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen viiniä kypsytetään useiden kuukausien ajan hienolla sakan päällä, ennen kuin viini lopulta pullotetaan.
Ruokasuositus Cantina Mesan Primo Scuro Mesa Cannonou di Sardegna -viinistäJuo tämä Italiasta peräisin oleva punaviini mieluiten 15 - 18°C:n lämpötilassa kikhernecurryn, boeuf bourguignonin tai lammasragun, kikherneiden ja kuivattujen viikunoiden kera.
Juo tämä punaviini mieluiten 15 - 18°C:n lämpötilassa.- Lisää tuotteita osoitteesta Cantina Mesa