konsultointi!
Verpackung!
Markus Schneider Three Days on Skins Pinotage on ensiluokkainen punaviini. Sen väri on ihanan kirkas, violetinpunainen. Hieman vinossa pidettynä tämän tynnyrissä kypsytetyn viinin reunoilla on havaittavissa viinin värin siirtyminen kohti violettia. Ensimmäisen pyöräytyksen jälkeen tässä punaviinissä on havaittavissa ensiluokkainen tasapaino, sillä se ei erotu lasin seinämillä vetisenä, siirappimaisena tai liköörimäisenä. Three Days on Skins Pinotagen ensimmäinen tuoksu on mairitteleva mulperinmarjoineen, mustakirsikoineen ja karhunvatukoin. Tuoksun hedelmäisten vivahteiden rinnalla on tynnyrissä kypsymisen vivahteita, kuten pyökkisavua, Välimeren yrttejä ja rakuunaa.
Markus Schneiderin Three Days on Skins Pinotage on juuri oikea valinta kaikille viinin ystäville, jotka haluavat mahdollisimman vähän makeutta viinissään. Samalla se ei kuitenkaan koskaan vaikuta niukalta tai hauraalta. Maussa tämän tasapainoisen punaviinin rakenne on ihanan samettinen ja lihaisa. Jälkimaussa tämä Coastal Region -viininviljelyalueelta peräisin oleva punaviini tekee vaikutuksen huomattavalla pituudellaan. Jälleen kerran esiin nousee luumun ja karhunvatukan vivahteita.
Markus Schneiderin Three Days on Skins Pinotagen viininvalmistus
Tasapainoinen Three Days on Skins Pinotage Etelä-Afrikasta on Pinotage-rypäleestä valmistettu yhden lajikkeen viini. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Coastal Regionilla. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle sedimentti- ja säätilakivistä koostuvaan maaperään. Three Days on Skins Pinotage on uuden maailman viini sanan parhaassa merkityksessä, sillä tästä eteläafrikkalaisesta huokuu poikkeuksellinen merentakainen viehätysvoima, joka korostaa selvästi uuden maailman viinien menestystä. Käsin kerätyn sadon jälkeen rypäleet saapuvat puristamoon mahdollisimman nopeasti. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä puissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymistä seuraa muutaman kuukauden kypsytys tammitynnyreissä.
Suositeltava ruoka Markus Schneider Three Days on Skins Pinotage -viinirypäleelle
Tämä Etelä-Afrikasta peräisin oleva punaviini tarjoillaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa Boeuf Bourguignonin, pinaattigratiinin ja manteleiden kanssa tai paahdetun vasikanmaksan, omenoiden, sipulien ja balsamietikkakastikkeen kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Markus Schneider