Lisätietoja Piemonte Barbera Freisa DOC - G.D. Vajra
G.D. Vajran kynästä peräisin oleva voimakas Piemonten Barbera Freisa liukuu lasiin tiiviillä rubiininpunaisella värillä. Ensimmäisen pyöräytyksen jälkeen tämä punaviini paljastaa korkean viskositeetin, joka näkyy lasin reunan kirkkaissa lasimaalauksissa. Tuoksussa tämä G.D. Vajra -punaviini paljastaa kaikenlaisia luumuja, punaherukoita ja vadelmia.
G.D. Vajra Piemonte Barbera Freisa on ihanan kuiva viini. Tämä punaviini ei ole koskaan karkea tai ankara, vaan pyöreä ja pehmeä. Tämän voimakkaan punaviinin rakenne on ihanan tiivis suutuntumaltaan. Tämän Piemonten viininviljelyalueelta peräisin olevan hyvin kypsyneen punaviinin jälkimaku tekee vaikutuksen huomattavalla jälkivaikutelmalla.
Vinification of the G.D. Vajra Piemonte Barbera Freisa
Tämä voimakas punaviini Italiasta on valmistettu Barbera- ja Freisa-rypäleistä. Piemonte Barbera Freisa on kauttaaltaan vanhan maailman viini, sillä tämä italialainen viini huokuu poikkeuksellista eurooppalaista charmia, joka korostaa selvästi vanhan maailman viinien menestystä. Käsin kerätyt rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymistä seuraa useiden kuukausien kypsytys hienolla sakan päällä ennen viinin pullottamista.
Ruokasuositus G.D. Vajra Piemonte Barbera Freisa -viinille
Tämä Italiasta peräisin oleva punaviini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti kasvis-couscousin ja naudanlihapihvien kanssa, punaviinissä haudutetun kanan kanssa tai vasikanlihapihvin kanssa papujen ja tomaattien kanssa.