Osta 6, säästä 2%!
Lisätietoja Niersteiner Schloss Schwabsburg Riesling trocken - Seebrich
Reinhessenin viininviljelyalueelta peräisin oleva tynnyrissä kypsytetty Niersteiner Schloss Schwabsburg Riesling on lasissa kirkkaan vaaleankeltainen. Niersteiner Schloss Schwabsburg Rieslingin ensimmäisessä tuoksussa on sitruunan ja aprikoosin vivahteita. Tuoksun hedelmäisten osien rinnalle tulevat tynnyrissä kypsymisen vivahteet ja vielä hedelmäisemmät, balsamiset vivahteet.
Seebrich Niersteiner Schloss Schwabsburg Riesling tekee vaikutuksen suoraviivaisella ja kuivalla maullaan. Se on pullotettu 5 grammalla jäännössokeria. Kyseessä on aito laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista, joten tämä saksalainen viini ilahduttaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla kuivuudestaan huolimatta. Erinomainen maku ei välttämättä tarvitse jäännössokeria. Maultaan tälle tasapainoiselle valkoviinille on ominaista uskomattoman tiivis rakenne. Niersteiner Schloss Schwabsburg Riesling on läsnäolevan hedelmähapokkuutensa ansiosta poikkeuksellisen raikas ja eloisa suutuntumaltaan. Tämän Rheinhessenin viininviljelyalueelta peräisin olevan valkoviinin jälkimaku on ihastuttava.
Vinification of the Niersteiner Schloss Schwabsburg Riesling from Seebrich
Tämä tasapainoinen valkoviini Saksasta on valmistettu Riesling-rypäleestä. Rypäleiden sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja hajotetaan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä puisissa sammioissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymistä seuraa useiden kuukausien kypsytys hienolla sakan päällä ennen viinin pullottamista.
Ruokasuositus Niersteiner Schloss Schwabsburg Rieslingille Seebrichistä
Tämä Saksasta peräisin oleva valkoviini nautitaan parhaiten hyvin jäähdytettynä 8-10 °C:n lämpötilassa pestolla höystetyn vihannesmuhennoksen, pinaattigratiinin manteleilla tai perunapannulla lohen kanssa.