♥ Tällä hetkellä 15 811 viinejä vain sinulle! ♥
Henkilökohtainen neuvo!
Turvallinen pakkaus!
Luotettava toimitus!
92
Punkte
Wine Spectator
kuivattu aprikoosi, Karamelli, paahdettua puuta und Vanilja

Nectar Pedro Ximenez - González Byass

Kysymyksiä tuotteesta?
Tilauksen enimmäismäärä on saavutettu, tilausmäärää mukautetaan automaattisesti.
Tilauksen vähimmäismäärää ei ole saavutettu, tilausmäärää mukautetaan automaattisesti.
Die Staffelung ist ungültig und wird automatisch angepasst.
6
12
18

Toimitusaika n. 2-4 Työpäivinä

Nectar Pedro Ximenez - González Byass
Henkilökohtainen <br />konsultointi!
Henkilökohtainen
konsultointi!
Henkilökohtainen <br />konsultointi!
Sichere
Verpackung!
Henkilökohtainen <br />konsultointi!
Luotettava
merenkulku
Lisätietoja

Der Nase offenbart dieser González Byass Fortified Wine allerlei Rosinen, Trockenpflaumen, Dörrobst und Früchtebrote. Als wäre das nicht bereits eindrucksvoll, gesellen sich durch den Ausbau im kleinen Holzfass noch Lebkuchen-Gewürz, Zimt und Vanille hinzu.

Der González Byass Nectar Pedro Ximenez präsentiert uns am Gaumen einen unglaublich fruchtbetonten Geschmack, was selbstredend auf sein restsüßes Geschmacksprofil zurückzuführen ist. Am Gaumen präsentiert sich die Textur dieses druckvollen Sherrys wunderbar dicht. Die Fruchtsäure des Nectar Pedro Ximenez ist dabei auffallend mild und macht diesen Wein somit herrlich geschmeidig. Das Finale dieses sehr reifungsfähigen Fortified Wine aus der Weinbauregion Andalusien, genauer gesagt aus Jerez DO, begeistert schließlich mit beachtlichem Nachhall.

Vinifikation des Nectar Pedro Ximenez von González Byass

Grundlage für den kraftvollen Nectar Pedro Ximenez aus Andalusien sind Trauben aus der Rebsorte Pedro Ximénez.

Speiseempfehlung für den Nectar Pedro Ximenez von González Byass

Dieser Fortified Wine aus Spanien sollte am besten temperiert bei 15 - 18°C genossen werden. Er eignet sich perfekt als Begleiter zu Thai-Gurkensalat, Bratäpfel mit Joghurtsauce oder Kokos-Kefir-Creme.

Prämierungen für den Nectar Pedro Ximenez von González Byass

Tuotteen ominaisuudet
92
Punkte
Wine Spectator
Tuotetyyppi:
Viinityyppi:
Väkevöity viini
Viinityyppi:
Sherry
Viinin väri:
valkoinen
Maku:
Tilaisuus ja teema:
Häät , Ilta takkatulen äärellä , Romanttinen illallinen , Ystävänpäivä , Joulu
Vuosi:
NV
Kokonaishappopitoisuus noin g/l:
2,9
Jäännössokeri noin g/l:
370,0
Maa:
Espanja
Viljelyalue:
Andalusien (ES)
Osa-alue:
Jerez DO (ES)
Rypälelajikkeet:
Cuvée:
yhden lajikkeen
Kypsyminen in:
pieni puu
Kypsyminen kuukausina:
120
Laadun luokittelu ja predikaatit:
D.O. Denominación de Origen
Palkinnot:
Wine Spectator - 92 Punkte
Aromi:
kuivattu aprikoosi , Karamelli , paahdettua puuta , Vanilja
Rakenne / suutuntuma:
tiheä
Jälkikaiunta / Finale:
pitkä
Tyyli:
Vanha maailma , klassinen
Optimaalinen tarjoilulämpötila (°C):
15 - 18
Ruokasuositukset:
Jälkiruoat , Mausteiset suolaiset ruoat
Lasisuositus:
Sherryglas / Nosingglas
Pullon koko litroina:
0,75
Pullon suunnittelu ja varusteet:
Bordeaux pullo , klassinen
Sulkutyyppi:
Korkkitulppa
Säilyvyysaika vuosina JG:
15
Alkoholi tilavuusprosentteina:
15,0
Allergeenit ja ainesosat:
sisältää sulfiitteja ja rikkidioksidia
Jakelija:
González Byass - Manuel María González 12 - 11403 Jerez de Frontera - Spanien
Item.-nr:
70011-ES-PS-187
arvostelut

Erinomainen...

Erinomainen palvelu ja ihana makea sherry!

Teksti käännetty - Näytä alkuperäinen luokitus
| 2.1.2020
Bewertung schreiben
Arvostelut aktivoidaan vahvistuksen jälkeen.

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

NACH OBEN NACH OBEN
NACH OBEN