🍷 Mas des Mas Minervois AOP hurmaa eleganssillaan ja kuivalla makuprofiilillaan, ja se esittelee upeita aromeja tummista hedelmistä ja hienoista mausteista
🍽️ Nauti tätä punaviiniä täydellisesti paistetun lampaanjuuston tai mausteisen lampaan curry kanssa, tarjoten vertaansa vailla olevan makuelämyksen
🌍 Valmistettu Les Domaines Paul Masin toimesta rypälelajikkeista Carignan, Garnacha ja Syrah, tämä viini tarjoaa autenttisen löytöretken Languedociin
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
Toimitusaika n. 3-5 Työpäivinä
pakkaus!
Lisätietoja Mas des Mas Minervois AOP - Les Domaines Paul Mas
Mas des Mas Minervois Les Domaines Paul Mas -viini Languedocista tarjoaa lasissa häivytetyn, tiheän purppuransävyisen värin. Keveästi vinoon pidettynä viinin värin reunoilla on havaittavissa siirtymä granaatinpunaiseksi. Ihanteellisesti Bordeaux-lasiin kaadettuna tämä Ranskan punaviini tarjoaa upeita, voimakkaita aromeja mustikoista, morus-puista, karhunvatukoista ja mustista viinimarjoista, joita täydentävät itämaiset mausteet, kaakaopavut ja musta tee, joita tynnyrikypsytys tuo mukanaan.
Tämä ranskalainen viini viehättää elegantilla kuivalla makuprofiilillaan. Se on pullotettu vain 0,6 grammaa jäännösvaikutuksella. Tässä on kyse aidosta laatuviinistä, joka selkeästi erottuu yksinkertaisemmista laaduista ja joka hurmaa täten tämän kuivakkauden keskellä hienolla tasapainolla. Erinomainen maku ei välttämättä tarvitse jäännösvaikutusta. Voimakkaasti ja moniulotteisesti tämä tiheä punaviini esittelee itseään suussa. Sen voimakkaan hedelmähappoisuuden ansiosta Mas des Mas Minervois näyttää suussa upean raikkaalta ja eloisalta. Loppua kohden tämä kypsytettävä punaviini Languedocin viinialueelta hurmaa lopuksi hyvällä pituudella. Mustista viinimarjoista ja mustikoista tulee jälleen esiin vivahteita.
Mas des Mas Minervois -viinin valmistus Les Domaines Paul Mas'ltä
Voimakas Mas des Mas Minervois Ranskasta on kuohuviini, joka on valmistettu Carignan-, Garnacha- ja Syrah-rypäleistä. Keräyksen jälkeen viinirypäleet siirtyvät nopeasti viinikellariin. Tässä ne lajitellaan ja varovaisesti murskataan. Sen jälkeen tapahtuu käymisprosessi suurissa tynnyreissä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Mas des Mas Minervois kypsytetään vielä muutaman kuukauden ajan tammitynnyreissä.
Ruokasuositus Mas des Mas Minervois -viinille Les Domaines Paul Mas'ltä
Juokaa tätä ranskalaista punaviiniä ihanteellisesti lämpötilassa 15-18 °C tarjoillessa esimerkiksi paistetun lampaanjuustopaketin, mausteisen lammaskarvin tai rucola-pastan kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Domaine Paul Mas