- Dieser ausdruckstarke Rotwein passt perfekt zu Lammragout mit Kichererbsen und getrockneten Feigen oder Spinatgratin mit Mandeln
- Der Ausbau im Barrique macht diesen italienischen Rotwein besonders seidig
- Ein kraftvoller Rotwein, ausgezeichnet unter anderem zum Kaminabend oder zum Kochen mit Freunden
pakkaus!
Lisätietoja Maronéa Bolgheri DOC - Casa di Terra
Caza di Terra Maronéa Bolgheri on ensiluokkainen punaviini. Se tarjoaa ihanan tiheän, purppuranpunaisen värin. Jos lasia pitää hieman vinossa, voi tämän tynnyrissä kypsytetyn viinin reunoilla nähdä värin siirtymisen granaatinpunaiseksi. Tämän Toscanasta peräisin olevan punaviinin tuoksu on valloittava mustikan, mulperin, mustaherukan ja karhunvatukan tuoksuineen. Jos tutkimme aromeja tarkemmin, löydämme vaniljaa, kanelia ja itämaisia mausteita.
Tämä italialainen viini tekee vaikutuksen tyylikkään kuivalla maullaan, ja se on pullotettu vain 2,4 grammalla jäännössokeria. Kuten viiniltä voi odottaa, tämä italialainen viini ilahduttaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla kuivuudestaan huolimatta. Erinomainen maku ei välttämättä vaadi paljon sokeria. Maultaan tämän voimakkaan punaviinin rakenne on ihanan silkkinen ja tiivis. Tasapainoisen hedelmähapokkuuden ansiosta Maronéa imartelee suutuntumaa samettisen tuntuisesti, mutta ei kuitenkaan vailla raikkautta. Tämän Toscanan viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Bolgheri DOC:sta, peräisin olevan punaviinin jälkimaku on vaikuttava poikkeuksellisen pitkäkestoisuudellaan.
Vinification of the Casa di Terra Maronéa Bolgheri
Toscanasta peräisin olevan voimakkaan Maronéa Bolgheri -viinin perustana ovat Cabernet Franc- ja Cabernet Sauvignon -lajikkeiden rypäleet. Rypäleet kasvavat Toscanassa optimaalisissa olosuhteissa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle sedimentti- ja säätilakallion maaperään. Maronéa Bolgheri on kauttaaltaan vanhan maailman viini, sillä tämä italialainen viini huokuu poikkeuksellista eurooppalaista charmia, joka korostaa selvästi vanhan maailman viinien menestystä. Tämän italialaisen punaviinin rypäleet kerätään yksinomaan käsin, kun ne ovat täydellisen kypsiä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä tammitynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Maronéa Bolgheri kypsyy tammitynnyreissä vielä 18 kuukautta.
Suositus Casa di Terra Maronéa Bolgheri
Täytettyjen paprikoiden, pinaattigratiinin manteleiden kanssa tai turskan, kurkun ja sinappivihannesten kera.
- Lisää tuotteita osoitteesta Casa di Terra