konsultointi!
Verpackung!
Ropiteau Frèresin Les Rougeots Mersault AOP -viini kimaltelee lasissa vaalean kultaisena ja viettelee ihanan raikkailla kukkien ja vaniljan aromeilla.
Tämä valkoviini ilahduttaa makua miellyttävällä hapokkuudellaan ja hienolla monitahoisuudellaan. Viinin hieno ja pitkäkestoinen jälkimaku on leimallisesti hasselpähkinän vivahteinen.
Ropiteau Frères Les Rougeots -viinin valmistustapa
Tämän Chardonnayn rypäleet on korjattu käsin ja lajiteltu käsin. Viiniytyminen ja kypsytys tapahtuivat barrique-tynnyreissä hellävaraisen puristuksen jälkeen. Nuori viini oli sakan päällä ilman batonnagea 9 kuukautta, minkä jälkeen sitä jalostettiin edelleen säiliöissä 2 kuukautta. Ennen pullotusta tämä valkoviini hienonnettiin ja suodatettiin.
Ruokasuositus viinille Ropiteau Frères Les Rougeots
Nauti tätä kuivaa valkoviiniä hummerin, siipikarjan- tai vasikanlihan kermaisten kastikkeiden, hanhenmaksan tai sinihomejuuston kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Ropiteau Frères