Lisätietoja La Vitoriana - Raúl Pérez
Kastilian ja Leónin Raúl Pérezin La Vitoriana on lasissa kirkkaan purppuranpunainen. Tämän Raúl Pérezin punaviinin tuoksussa aistittavissa on monenlaisia karhunvatukoita ja kypsää omenaa. Ikään kuin tämä ei olisi jo vaikuttavaa, kypsytys pienissä puutynnyreissä tuo lisää tuoksuja, kuten paahdettua puuta, lakritsia ja parapähkinää.
Raúl Pérezin La Vitoriana sopii kaikille viinin ystäville, jotka pitävät kuivasta viinistä. Se ei kuitenkaan ole koskaan ankaraa tai haurasta, kuten viiniltä luonnollisesti voisi odottaa. Tämä tiivis ja täyteläinen punaviini on tasapainoinen ja monitahoinen makumaailmaltaan. Elintärkeän hedelmähapokkuutensa ansiosta La Vitoriana on mahtavan raikas ja eloisa suutuntumaltaan. Tämän Kastilian ja Leónin viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Bierzo DO:sta, peräisin olevan hyvin kypsyneen punaviinin jälkimaku on vaikuttava, ja sen jälkimaku on merkittävä. Jälkivaikutelmaa säestävät myös savipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet.
Vinification of Raúl Pérez La Vitoriana
Kastilian - Leónin tasapainoisen La Vitorianan perustana ovat Mencia-rypälelajikkeen rypäleet. Viinirypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Kastilia - Leónissa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle savimaahan. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti viinitilalle. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä ja suurissa puissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä elegantti La Vitoriana kypsyy vielä 12 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä.
Ruokasuositukset La Vitoriana by Raúl Pérezille
Tämä espanjalainen punaviini nautitaan ihanteellisesti 15-18 °C:n lämpötilassa boeuf bourguignonin, suolaisen curryn lampaanlihan tai thaimaalaisen kurkkusalaatin seurana.
- Lisää tuotteita osoitteesta Raúl Pérez