Toimitusaika n. 3-5 Työpäivinä
konsultointi!
Verpackung!
Markus Schneiderin Kaitui Fumé Sauvignon Blanc -viini Pfalzinmaalta paljastuu viinilasissa kirkkaan vaaleankeltaisena. Tämän valkoviinin tuoksu lumoaa vivahteilla greippiä, fysalista, nashi-päärynää ja papaijaa. Jos jäljitämme tuoksua pidemmälle, siinä on savuisia vivahteita, hieman vaniljaa, gariguea, katajaa ja vihreää paprikaa.
Maultaan Kaitui Fumé ihastuttaa tyylikkään kuivalla maullaan. Se on pullotettu 5,5 grammalla jäännössokeria. Kuten tämän hintaluokan viiniltä voi odottaa, tämä saksalaisviini lumoaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla kaikesta kuivuudestaan huolimatta. Tasapainoinen ja moniulotteinen, tämä raikas ja sulava valkoviini esittäytyy suutuntumalla. Tiiviin hedelmäisen hapokkuutensa ansiosta Kaitui Fumé Sauvignon Blanc on vaikuttavan raikas ja eloisa suutuntumaltaan. Jälkivaikutelmassa tämä hyvin varastoitava valkoviini Pfalzinasta tekee vaikutuksen huomattavalla pituudellaan. Siinä on jälleen kerran päärynän ja kvittenin vivahteita. Jälkimaussa on mineraalisia sävyjä.
Kaitui Fumé Sauvignon Blanc -viinin viininvalmistus: Markus Schneider
Tasapainoisen Kaitui Fumé -viinin pohjana ovat Sauvignon Blanc -rypäleiden rypäleet. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Pfalzinassa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle hiekka- ja mergelimaahan. Tämän Saksasta peräisin olevan valkoviinin rypäleet kerätään yksinomaan käsin, kun ne ovat täysin kypsiä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet saapuvat nopeasti viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu osittain puutynnyreissä ja osittain ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Kaitui Fumé Sauvignon Blanc -viini voi jatkaa harmonisoitumistaan hienolla sakan päällä muutaman kuukauden ajan.
Markus Schneider Kaitui Fumé Sauvignon Blanc -viinin ruokasuositus
Tämä saksalainen viini nautitaan parhaiten jäähdytettynä 11-13 °C:ssa. Se sopii täydellisesti spagetin ja kapris-tomaattikastikkeen, pestolla höystetyn vihannesmuhennoksen tai hedelmäisen endiivisalaatin seuraksi.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Markus Schneider