Toimitusaika n. 3-5 Työpäivinä
konsultointi!
Verpackung!
Tyylikäs Il Torrino Poggio alla Salasta loistaa lasiin kirkkaan karmiininpunaisena. Hieman vinossa pidettynä tämän tynnyrissä kypsytetyn viinin reunoilla näkyy viinin värin siirtyminen kohti granaatinpunaista. Tämän Poggio alla Sala -punaviinin tuoksussa on havaittavissa kaikenlaisia morellokirsikoita, mustikoita, mustaherukoita, mustakirsikoita ja luumuja.
Tämä kuiva punaviini Poggio alla Sala on jotain niille, jotka haluavat viinissään olevan 0,0 grammaa sokeria. Il Torrino pääsee melko lähelle tätä, sillä se on viiniytetty vain 1,5 grammalla jäännössokeria. Maussa tämän tasapainoisen punaviinin rakenne on ihanan silkkinen. Tiiviin hedelmähapokkuutensa ansiosta Il Torrino on suutuntumaltaan poikkeuksellisen raikas ja eloisa. Tämän Toscanan viininviljelyalueelta peräisin olevan punaviinin jälkimaku on valloittava, ja sen jälkimaku on merkittävä.
Poggio alla Sala -viinin Il Torrino viininvalmistusmenetelmä
Tasapainoinen Il Torrino Italiasta on cuvée, joka on valmistettu Merlot- ja Sangiovese-rypäleistä. Toscanassa viiniköynnökset, joista tämän viinin rypäleet saadaan, kasvavat sedimentti- ja säätykallioperäisellä maaperällä. Il Torrino on kauttaaltaan vanhan maailman viini, sillä tämä italialainen huokuu poikkeuksellista eurooppalaista charmia, joka korostaa selvästi vanhan maailman viinien menestystä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja hajotetaan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä puissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymistä seuraa muutaman kuukauden kypsytys tammitynnyreissä.
Ruokasuositus viinille Il Torrino from Poggio alla Sala
Juo tämä Italiasta peräisin oleva punaviini 15-18 °C:n lämpötilassa peston kera valmistetun kasvispadan, perunapannun lohen tai kikhernecurryn seurana.
- Lisää tuotteita osoitteesta Poggio alla Sala