Lisätietoja Hécula Doppelmagnum 3,0 l - Bodegas Castaño
Bodegas Castaño Hécula double magnum 3,0 litraa on ensiluokkainen punaviini. Se tarjoaa ihanan tiheän, purppuranpunaisen värin. Punaviinilasiin kaadettuna tämä vanhan maailman punaviini paljastaa ihanan ilmeikkäitä karhunvatukan aromeja, joita täydentävät paahteinen puu, mustaherukka ja suklaa, joihin tynnyrissä kypsyminen on vaikuttanut.
Bodegas Castañon Hécula double magnum 3,0 l sopii kaikille viinin ystäville, jotka pitävät kuivasta viinistä. Se ei kuitenkaan ole koskaan ankaraa tai haurasta, kuten viiniltä luonnollisesti voisi odottaa. Tämä tiivis punaviini on täyteläinen ja monipuolinen maku. Hécula double magnum 3,0 litraa paljastuu eloisan hedelmähapokkuutensa ansiosta mahtavan raikkaaksi ja eloisaksi makuelämykseksi. Lopussa tämä Murcian viininviljelyalueelta peräisin oleva viini, jolla on hyvää ikääntymispotentiaalia, tekee lopulta vaikutuksen huomattavalla pituudellaan. Jälleen kerran siinä on vivahteita karhunvatukasta. Savi- ja savipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet täydentyvät loppupuolella.
Vinification of the Hécula double magnum 3.0 litre from Bodegas Castaño
Espanjasta peräisin oleva väkevä Hécula double magnum 3.0 litre on Monastrell-rypäleestä valmistettu yhden lajikkeen viini. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Murciassa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle savi- ja savimaahan. Tämän Espanjasta peräisin olevan punaviinin rypäleet kerätään yksinomaan käsin optimaalisen kypsyyden aikaan. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan nopeasti viinitilalle. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä ja pienissä puutynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen viiniä kypsytetään useiden kuukausien ajan hienolla sakan päällä, ennen kuin se lopulta poistetaan.
Suositus Bodegas Castaño Hécula double magnum 3.0 l
Tämä espanjalainen punaviini on parasta nauttia 15-18°C:n lämpötilassa pestolla höystetyn vihannesmuhennoksen, purjotortillan tai ossobucon kanssa.