Toimitusaika n. 3-5 Työpäivinä
konsultointi!
Verpackung!
Fondazione Whitaker Tasca d'Almeritan Grillo Mozia Sicilia DOC -viini valmistetaan rypäleistä, jotka on kasvatettu pienellä Mozian saarella, joka sijaitsee Marsalan edustalla sijaitsevassa luonnollisessa laguunissa suolapeltojen välissä, joka on arkeologinen jalokivi foinikialaiselta aikakaudelta ja ainutlaatuinen ekologinen mikrosysteemi.
Mozia Grillo Sicilia DOC hehkuu lasissa kullankeltaisena. Tuoksussa se tuoksuu Välimereltä, luudalta, kalkilta ja valkopippurilta. Maussa tämä Grillo esiintyy kuivana, raikkaana, hyvärakenteisena ja pehmeänä. Jälkimaku on aromikas ja pitkä.
Mozia Grillo Sicilia DOC:n viininvalmistus Fondazione Whitaker Tasca d'Almeritan toimesta
Tämä Grillo on tulosta Fondazione Whitakerin, joka hallinnoi pienen foinikialaisen Mozian saaren arkeologista aluetta Sisilian länsiosassa, ja Tasca d'Almerita -perheen yhteistyöstä, jonka tarkoituksena on elvyttää saaren muinaiset viinitilat ja Grillo.
Sisilialaista alkuperäistä Grillo -rypälelajiketta viljellään saarella 8 hehtaarin alalla Marsalan rannikon edustalla sijaitsevan laguunin suolapeltojen keskellä. Rypäleet korjataan käsin ja käyvät ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä 15 päivän ajan valvotussa lämpötilassa. Malolaktista käymistä ei tapahdu. Viinin kypsytys tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä 5 kuukauden ajan sakan päällä.
Ruokasuositukset Fondazione Whitaker Tasca d'Almeritan Grillo Mozia -viinille
Nauti tätä ainutlaatuista sisilialaista valkoviiniä erinomaisena alkuruokien, pasta- ja risottoruokien, kalan ja äyriäisten, grillatun tai höyrytetyn vaalean lihan sekä kevyiden juustojen seurana.
Tasca d'Almeritan Mozia Grillo Sicilia DOC -viinin palkinnot
- Gambero Rosso: 2 lasillista vuonna 2016
- Robert M. Parker: 90 pistettä vuodelta 2015
- Lisää tuotteita osoitteesta Tasca d'Almerita