Toimitusaika n. 3-5 Työpäivinä
konsultointi!
Verpackung!
Mauro Molino Dolcetto Langhe on ensiluokkainen punaviini. Sen väri on ihanan kirkas, rubiininpunainen. Reunassa on myös värin siirtyminen violettiin. Tämä yhden lajikkeen italialainen viini esittelee lasissa ihanan ilmeikkäitä tuoksuja orvokista, mulperinmarjasta, morellokirsikasta ja mustakirsikasta. Lisäksi siinä on vivahteita muista hedelmistä.
Tämä italialainen viini tekee vaikutuksen tyylikkään kuivalla maullaan, ja se on pullotettu vain 2,3 grammalla jäännössokeria. Kyseessä on aito laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista, joten tämä italialainen viini hurmaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla kaikesta kuivuudestaan huolimatta. Maku ei välttämättä tarvitse sokeria. Tämä tiivis punaviini esittäytyy tasapainoisena ja monipuolisena makumaailmassa. Elintärkeän hedelmähapokkuutensa ansiosta Dolcetto Langhe on suutuntumaltaan vaikuttavan raikas ja eloisa. Tämän Piemonten viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Langhe DOC:sta, peräisin olevan punaviinin jälkimaku tekee lopulta vaikutuksen huomattavalla jälkivaikutelmalla. Jälkivaikutelmaa säestävät myös kalkkikivi- ja savipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet.
Mauro Molino Dolcetto Langhe -viinin viininvalmistus
Tasapainoinen Dolcetto Langhe Italiasta on yhden lajikkeen viini, joka on viiniytetty Dolcetto-rypäleestä. Piemontessa viiniköynnökset, joista tämän viinin rypäleet saadaan, kasvavat savi- ja kalkkikivipitoisen maaperän päällä. Dolcetto Langhe -viiniin vaikuttavat luonnollisesti myös ilmastolliset ja tyylilliset tekijät Langhe DOC. Tätä italialaista voidaan kuvailla kirjaimellisesti vanhan maailman viiniksi, joka esittelee itsensä poikkeuksellisen vaikuttavalla tavalla. Dolcetto Langhe -viinin rypäleet korjataan optimaalisen kypsyyden aikaan yksinomaan käsin ilman karkeaa ja vähemmän valikoivaa konetyötä. Käsinkorjuun jälkeen rypäleet saapuvat viinitilalle mahdollisimman nopeasti. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu suurissa puissa valvotuissa lämpötiloissa. Viiniytymisen jälkeen viiniä kypsytetään useita kuukausia suurissa tammitynnyreissä.
Mauro Molino Dolcetto Langhe -viinin ruokasuositus
Juo tämä Italiasta peräisin oleva punaviini 15-18 °C:n lämpötilassa Boeuf Bourguignonin, kasvis-couscousin ja naudanlihapullien tai perunapannun lohen kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Mauro Molino