Lisätietoja Divinotello Rosso Trevenezie - I Magredi
I Magredi Divinotello Rosso Trevenezie on ensiluokkainen punaviini. Sen väri on ihanan kirkas, purppuranpunainen. Kun punaviinilasia liikuttaa hieman sivusuunnassa, sen reunoilta paljastuu viehättävä granaatinpunainen väri. Divinotello Rosso Trevenezie -viinin ensimmäinen tuoksu tuo esiin karhunvatukkahyytelön vivahteita. Tuoksun hedelmäisten osien rinnalle tulevat tynnyrissä kypsymisen vivahteet ja vielä hedelmäisemmät, balsamiset vivahteet.
Tämä italialainen viini tekee vaikutuksen tyylikkään kuivalla maullaan. Se on pullotettu 3,2 grammalla jäännössokeria. Kyseessä on aito laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista, joten kuivuudestaan huolimatta tämä italialainen ilahduttaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla. Maku ei välttämättä tarvitse sokeria. Maussa tämän tasapainoisen punaviinin rakenne on ihanan samettinen ja tiivis. Maltillinen hedelmähappoisuus antaa Divinotello Rosso Trevenezie -viinille samettisen suutuntuman ilman, että siitä puuttuu raikkautta. Tämän Friuli-Venezia Giulian viininviljelyalueelta peräisin olevan kypsän punaviinin lopputulos on lopulta ihastuttava, ja jälkimaku on merkittävä. Jälkivaikutelmaa säestävät myös kalkkikivipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet.
I Magredi Divinotello Rosso Trevenezie -viinin viininvalmistus
Cabernet Sauvignon-, Merlot- ja Raboso-rypäleet muodostavat pohjan I Magredin ensiluokkaiselle ja ihanan tasapainoiselle Divinotello Rosso Trevenezie -cuvéelle. Tämän viinin rypäleet kasvavat Friuli-Venezia Giulian kalkkikivipohjaisilla mailla. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti viinitilalle. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä ja pienissä puutynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen viiniä kypsytetään useiden kuukausien ajan hienolla sakan päällä, ennen kuin viini lopulta pullotetaan.
Viiniparisuositus tuotteelle I Magredi Divinotello Rosso TrevenezieTämä Italiasta peräisin oleva punaviini sopii parhaiten nautittavaksi 15-18°C:n lämpötilassa couscousilla ja aprikooseilla täytettyjen punasipulien, omenoiden, sipulien ja balsamiviinietikkakastikkeen kera paistetun vasikanmaksan tai paistettujen lammasjuustopakettien seuraksi.
Kyllä.- Lisää tuotteita osoitteesta I Magredi