♥ Tällä hetkellä 18 929 viinejä vain sinulle! ♥
Henkilökohtainen neuvo!
Turvallinen pakkaus!
Luotettava toimitus!
Colheita Port - Niepoort
Hapankirsikka, Prune, Karamelli, Walnut und Lakritsi

Vuosikerta

1997
2004
2007
2008
2009
Kysymyksiä tuotteesta?
Tilauksen enimmäismäärä on saavutettu, tilausmäärää mukautetaan automaattisesti.
Tilauksen vähimmäismäärää ei ole saavutettu, tilausmäärää mukautetaan automaattisesti.
Die Staffelung ist ungültig und wird automatisch angepasst.
6
12
18
Colheita Port - Niepoort
Henkilökohtainen <br />konsultointi!
Henkilökohtainen
konsultointi!
Henkilökohtainen <br />konsultointi!
Sichere
Verpackung!
Henkilökohtainen <br />konsultointi!
Luotettava
merenkulku
Lisätietoja

Der Colheita Port von Niepoort ist ein lang fassgereifter, ausdrucksstarker Portwein aus Sousão, Tinta Amarela, Tinta Cão, Tinta Francisca, Tinta Roriz, Touriga Francesa, Touriga Nacional und weiteren portugiesischen roten Rebsorten.

Im Glas glänzt dieser Port in einer ziegelroten Farbe mit kastanienbraunen Rändern. In der Nase offenbaren sich intensive Noten nach kandierten Früchten - besonders Zwetschge, Aprikose und Feige treten hervor - und fein-rauchige Anklänge. Am Gaumen sind die Aromen nach getrockneten Früchten und würzig-nussige Nuancen deutlich spürbar. Die lebendige Säure ist perfekt in den dichten Körper integriert und begleitet in den langen, präsenten Nachhall.

Vinifikation des Niepoort Colheita

Einen im Fass gereiften Jahrgangs-Tawny nennt man Colheita, dies bedeutet so viel wie "Ernte". Sieben Jahre müssen Colheitas mindestens im Fass reifen, doch bei Niepoort ist es Tradition, diesen Portwein noch einige Jahre mehr reifen zu lassen, bevor diese abgefüllt werden. Dadurch nimmt der Portwein einen sandfarbenen Ton an und sein Geschmack bekommt, durch die langsame Fassreife in den alten Holzfässern, eine nussige, holzige Note.

Nach der sorgsamen Lese der Trauben von Hand in den Einzellagen Vale do Pinhão und Ferrão wird das Lesegut nach der traditionellen Methode in Lagares fußgestampft. In der Kellerei in Vila Nova de Gaia wird dann der Port in Pipas (550 l) ausgebaut. Die Reifung erfolgt für mehr als 10 Jahre. 

Speiseempfehlung für den Colheita Portwein Niepoort

Genießen Sie diesen Portwein zu Leberpastete, zu Desserts wie Crème Brûlée und Kuchen mit Schokolade oder frischen Früchten. Aber auch Solo ist dieser Port ein wahrer Genuss. 

Tuotteen ominaisuudet
Tuotetyyppi:
Viinityyppi:
Väkevöity viini
Viinityyppi:
Portviini
Viinin väri:
punainen
Maku:
Tilaisuus ja teema:
Lahja hyville ystäville , Ilta takkatulen äärellä , Yllätyksen tuntijat , Romanttinen illallinen , Joulu
Kokonaishappopitoisuus noin g/l:
4,4
Jäännössokeri noin g/l:
99,2
Maa:
Portugali
Viljelyalue:
Douro & Porto (PT)
Osa-alue:
Porto DOC (POR)
Cuvée:
Rebsortenin cuvée
Kypsyminen in:
pieni puu
Laajennuksen tiedot:
Pipe 500 l
Kypsyminen kuukausina:
120
Laadun luokittelu ja predikaatit:
DOC Denominação de Origem Controlada
Maaperä ja erityiskerrokset:
Liuskekivi
Sadonkorjuumenetelmä:
Käsin poimittu
Aromi:
Karamelli , Walnut , Hapankirsikka , Prune , Lakritsi
Rakenne / suutuntuma:
tiheä
Jälkikaiunta / Finale:
erittäin pitkä
Tyyli:
Vanha maailma , klassinen , monimutkainen
Optimaalinen tarjoilulämpötila (°C):
15 - 18
Ruokasuositukset:
Jälkiruoat , Mausteiset suolaiset ruoat
Lasisuositus:
Sherryglas / Nosingglas
Pullon koko litroina:
0,75
Pullon suunnittelu ja varusteet:
klassinen
Sulkutyyppi:
Korkki
Alkoholi tilavuusprosentteina:
20,0
Allergeenit ja ainesosat:
sisältää sulfiitteja ja rikkidioksidia
Jakelija:
Niepoort Vinhos S.A. - Rua Cândido dos Reis 670 - 4400-071 Vila Nova de Gaia - Portugal
Item.-nr:
70009-PT-PS-021
Bewertung schreiben
Arvostelut aktivoidaan vahvistuksen jälkeen.

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

NACH OBEN NACH OBEN
NACH OBEN