konsultointi!
Verpackung!
Markus Schneiderin kevytkuohuviini Bubbly Brut loistaa lasissa loistavan kullankeltaisena. Tämä saksalainen cuvée imartelee lasissa ihanan ilmeikkäillä morellokirsikan, luumun, kvittenin ja Nashipäärynän tuoksuilla. Niiden lisäksi on vivahteita muista hedelmistä.
Markus Schneider Bubbly Brut Sekt -viinirypäleestä huokuu kielellä uskomattoman hedelmäinen maku, mikä ei johdu vähiten sen jäännösmakeasta makuprofiilista. Makuulla tämän kevytjalkaisen kuohuviinin koostumus näyttäytyy täydellisen tasapainoisena. Lopuksi tämän Pfalzin viininviljelyalueelta peräisin olevan, kypsytykseen kykenevän kuohuviinin finaali ilahduttaa hyvällä jälkivaikutelmalla.
Markus Schneider Bubbly Brut Sekt -viinin valmistustavat
Tämä tyylikäs kuohuviini Saksasta on valmistettu Chardonnay- ja Pinot Noir -rypäleistä. Tämän Saksasta peräisin olevan kuohuviinin marjat kerätään yksinomaan käsin, kun ne ovat täydellisen kypsiä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi viinitilalle. Siellä ne valitaan ja jauhetaan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pullossa valvotuissa lämpötiloissa.
Ruokasuositus tuotteelle Markus Schneider Bubbly Brut Sekt
Tämä saksalainen kuohuviini nautitaan parhaiten hyvin jäähdytettynä 5-7 °C:ssa. Se sopii erinomaisesti paahdetun kirjolohen ja inkivääri-päärynän, hedelmäisen endiivisalaatin tai kookos-limettikala-curryn seuralaisviiniksi.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Markus Schneider