Lisätietoja Brunello di Montalcino DOCG 3,0l Doppelmagnum - Tenute Silvio Nardi
Toscanan viininviljelyalueelta peräisin olevan, tynnyrissä kypsytetyn Brunello di Montalcino 3,0 litran tuplamagnumin väri on lasissa tiheän rubiininpunainen. Jos lasia pitää hieman vinossa, tämän tynnyrissä kypsytetyn viinin reunoilla näkyy värin siirtyminen granaatinpunaiseen. Kun lasia pyöräytetään, tämä punaviini paljastaa suuren tiheyden ja rikkauden, joka näkyy lasin reunalla olevissa kirkkaissa lasimaalauksissa. Tämän Tenute Silvio Nardi -punaviinin tuoksusta paljastuu kaikenlaisia vadelmia ja punaherukoita. Ikään kuin tämä ei olisi jo vaikuttavaa, kypsytys pienissä puutynnyreissä lisää aromien lisäksi esimerkiksi vaniljaa.
Tämä viini tekee vaikutuksen tyylikkään kuivalla maullaan. Se on pullotettu poikkeuksellisen alhaisella jäännössokeripitoisuudella. Kyseessä on aito laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista, joten kuivuudestaan huolimatta tämä italialainen ilahduttaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla. Maku ei välttämättä tarvitse paljon jäännössokeria. Maultaan tälle voimakkaalle punaviinille on ominaista uskomattoman samettinen rakenne. Jälkimaussa tämä Toscanan viininviljelyalueelta peräisin oleva kypsä punaviini tekee vaikutuksen huomattavalla pituudellaan. Siinä on jälleen punaherukan ja vadelman vivahteita. Hiekka- ja liuskekivipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet lisäävät viimeistelyä.Vinification of the Brunello di Montalcino 3.0l double magnum from Tenute Silvio Nardi
Tämä punaviini keskittyy selvästi yhteen rypälelajikkeeseen, nimittäin Sangiovese-rypäleeseen. Tätä Tenute Silvio Nardin poikkeuksellisen voimakasta yhden lajikkeen viiniä varten kerättiin vain virheettömiä rypäleitä. Tämän viinin rypäleet kasvavat Toscanan hiekka- ja liuskekivimaalla. Myös Brunello di Montalcino 3,0 litran tuplamagnumille on selvästi ominaista ilmasto ja Brunello di Montalcino DOCG -viininviljelytyyli. Tätä italialaista viiniä voidaan kuvailla kirjaimellisesti vanhan maailman viiniksi, joka esittelee itsensä poikkeuksellisen vaikuttavalla tavalla. Tämän italialaisen punaviinin rypäleet kerätään yksinomaan käsin, kun optimaalinen kypsyys on varmistettu. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi viinitilalle. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä ja suurissa puissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä voimakas Brunello di Montalcino 3,0 litran tuplamagnum kypsytetään 18 kuukauden ajan ranskalaisissa ja slaavilaisissa tammitynnyreissä.
Suositus Tenute Silvio Nardi Brunello di Montalcino 3.0l tuplamagnumilleMyyntisuositus Tenute Silvio Nardi Brunello di Montalcino 3.0l tuplamagnumille
Tämä Italiasta peräisin oleva punaviini on parasta nauttia 15 - 18°C:n lämpötilassa lammasragun, kikherneiden ja kuivattujen viikunoiden kanssa, kurpitsapadan tai kaaliruladien seurana.
Kerroin on myös hyvä.- Lisää tuotteita osoitteesta Tenute Silvio Nardi