15% Spring-Sale
Diese Aktion läuft bis zum 30.04.2023 23:59.
saatavilla heti, toimitusaika noin 4-6 työpäivää.
konsultointi!
Verpackung!
Braidan Bricco della Bigotta Barbera d'Asti on saanut nimensä Rocchetta Tanarossa sijaitsevan Bigotta-viinitarhan mukaan.
Tämä yhden lajikkeen viini loistaa lasissa voimakkaan rubiininpunaisena, jossa on violetteja korostuksia. Kypsän luumun ja orvokin kukkaiset aromit hellivät nenää. Tähän lisätään mausteisia lakritsan ja vaniljan aromeja. Maku on upea vuorovaikutus runsaan hedelmäisyyden ja mausteisten vivahteiden välillä. Luonne on täydellisen tasapainoinen, mutta siinä on myös voimaa ja intensiteettiä. Pitkässä jälkivaikutelmassa on luumuisia vivahteita.
Braida Bricco della Bigotta Barbera d'Asti -viinin valmistustapa
Tämän italialaisen viinin Barbera-rypäleet korjataan huolellisesti ja tuodaan välittömästi Braida di Giacomo Bolognan viinikellariin. Kun rypäleitä on maseroitu kuorissa 20 päivän ajan, rypäleen puristemehu käydään ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä. Tämän jälkeen tätä punaviiniä kypsytetään 15 kuukautta barriikkitynnyreissä. Lopuksi viini viipyy pullossa 12 kuukautta.
Ruokasuositus viinille Barbera d'Asti Bricco della Bigotta
Tämä kuiva punaviini Italiasta on todellinen nautinto karpaloilla höystetyn villisianpaistin, tummassa kastikkeessa haudutetun naudanlihan tai erilaisten kovien juustojen kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Braida di Giacomo Bologna