konsultointi!
Verpackung!
Pfalzin viininviljelyalueelta peräisin oleva Markus Schneider Blaufränkisch on lasissa tiheän karmiininpunainen, granaatinpunaisella reunuksella. Jos annat sille hieman ilmaa pyörittelemällä, tämä punaviini paljastaa korkean viskositeetin, joka näkyy voimakkaina kirkkaina kirkkaina ikkunoina lasin reunalla. Tämä yhden lajikkeen saksalaisviini näyttää lasissa ihanan ilmeikkäitä karhunvatukan, luumun, mustikan ja mulperin vivahteita. Näiden rinnalla on vivahteita tammesta, piparkakkumausteista ja kanelista.
Schneider Blaufränkisch tekee vaikutuksen tyylikkään kuivalla maullaan, ja se on pullotettu vain 1,9 grammalla jäännössokeria. Kyseessä on todellinen huippuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista, joten tämä saksalainen viini hurmaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla kaikesta kuivuudestaan huolimatta. Kielellä tälle voimakkaalle punaviinille on ominaista uskomattoman samettinen ja sulava rakenne. Elintärkeän hedelmähapokkuutensa ansiosta Blaufränkisch on suutuntumaltaan vaikuttavan raikas ja eloisa. Jälkivaikutelmassa tämä hyvin varastoitava pfalzin punaviini osoittaa lopulta huomattavaa pituutta. Siinä on jälleen kerran mustikan ja karhunvatukan vivahteita. Jälkimakuun liittyy hiekan ja mergelin hallitseman maaperän mineraalisia sävyjä.
Markus Schneiderin Blaufränkischin viininvalmistusmenetelmä
Tämä Saksasta peräisin oleva voimakas Schneider-viini on Blaufränkisch-rypäleestä valmistettu yhden lajikkeen viini. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Pfalzinissa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle hiekka- ja mergelimaahan. Tämän Saksasta peräisin olevan punaviinin rypäleet korjataan yksinomaan käsin, kun optimaalinen kypsyys on varmistettu. Käsinkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu suurissa puissa valvotuissa lämpötiloissa. Viininvalmistuksen jälkeen viiniä kypsytetään useita kuukausia ranskalaisissa tammitynnyreissä.
Markus Schneiderin Blaufränkischin ruokasuositus
Tämä saksalainen punaviini nautitaan parhaiten maltillisessa 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii erinomaisesti makkaran kanssa valmistetun pastan, makkaran nyytin, lampaanlihapadan, kikherneiden ja kuivattujen viikunoiden tai osso bucon seuraksi.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Markus Schneider