konsultointi!
Verpackung!
Casa Vinicola Bruno Giacosan Barbera d'Alba DOC loistaa lasissa täydellisen rubiininpunaisena, jossa on granaatinpunaisia heijastuksia. Tuoksussa avautuu intensiivinen viininomainen tuoksu, jossa on hapankirsikkaa ja mausteita muistuttavia aromeja. Täyteläinen, mehevä, eloisa ja runsas, niin tämä Barbera d'Alba esittelee itsensä maussa. Jälkimaku on pitkä ja sulava.
Bruno Giacosan Barbera d'Alban viininvalmistus
Tämän yhden lajikkeen punaviinin rypäleet ovat peräisin Alban pikkukaupungin ympärillä sijaitsevilta viinitarhoilta Piemontessa. Ensimmäisen ja toisen käymisen jälkeen viini kypsytetään suurissa puutynnyreissä 9 kuukauden ajan.
Ruokasuositus viinille Barbera d'Alba by Bruno Giacosa
Dolcetton tavoin tämä maukas punaviini ilmentää perinteistä, maaseudulla tuotettua Piemonten viiniä, jota piemontelaiset juovat mielellään itse. Se sopii täydellisesti tyypillisten alueellisten ruokien, pastan ja kastikkeen, risoton sekä sisäelinten ja mausteisten juustojen kanssa.
Bruno Giacosan Barbera d'Alba -viinin palkinnot
- Wine Spectator: 90 pistettä vuonna 2014
- Gambero Rosso: 2 lasillista vuodelta 2012
- Lisää tuotteita osoitteesta Bruno Giacosa