Lisätietoja Anders Nat'Cool - Schnaitmann
Schnaitmann Anders Nat'Cool on ensiluokkainen luomupunaviini. Tässä se paljastaa ihanan kirkkaan rubiininpunaisen värinsä. Ensimmäisen pyöräytyksen jälkeen tälle punaviinille on ominaista ihana keveys, joka saa sen tanssimaan vilkkaasti lasissa. Lasissa tämä Schnaitmannin punaviini tuo esiin orvokin, raparperin ja karviaisen aromeja, joita täydentävät manteli, katajanmarja ja mustikka. Schnaitmann Anders Nat'Cool esittäytyy viininjuojalle ihanan kuivana. Tämä punaviini ei koskaan vaikuta karkealta tai niukalta, kuten premium- ja paikkaviinisegmentiltä voisi odottaa. Maultaan tämän kevytjalkaisen punaviinin rakenne on ihanan kevyt ja tiivis. Elävän hedelmähapokkuutensa ansiosta Anders Nat'Cool esittäytyy suussa poikkeuksellisen raikkaana ja eloisana. Tämän Württembergin viininviljelyalueelta peräisin olevan nuorekkaan punaviinin jälkivaikutelma on lopulta vakuuttava ja siinä on huomattava jälkivaikutelma.
Schnaitmann Anders Nat'Cool -viinin valmistusmenetelmä
Saksasta peräisin olevan tyylikkään Anders Nat'Cool -viinin pohjana ovat Trollinger-rypälelajikkeen rypäleet. Tämän Trollingerista valmistetun viinin rypäleiden kypsymiseen vaikuttaa erittäin paljon viljelyalueen ilmasto. Württembergissä rypäleet viihtyvät melko viileässä ilmastossa, mikä näkyy muun muassa erityisen pitkinä ja tasaisina rypäleinä ja melko maltillisena rypäleen puristemehupainona. Käsin kerätyt rypäleet viedään välittömästi viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Kun käyminen on päättynyt, Anders Nat'Cool voi jatkaa harmonisoitumistaan hienolla sakan päällä muutaman kuukauden ajan.
Ruokasuositus Schnaitmann Anders Nat'Coolille
Tämä saksalainen viini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii erinomaisesti purjokeiton, punajuurikasvissalaatin tai wokkivihannesten kanssa kalan kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Schnaitmann