🍷 Hammeken Cellarsin Allegranza Tempranillo esittäytyy eleganttina, vaikuttavan tiheänä ja huomattavan raikkaana
🍽️ Nauttikaa tästä herkullisesta punaviinistä täydellisesti sävytettynä murean lampaanragoun ja mausteisen kasviscouscousin kanssa
🌍 Valmistettu käsinpoimituista Tempranillo-rypäleistä tunnetusta viinialueesta Kastilia - La Mancha, tämä viini hurmaa intensiivisillä hedelmäaromaillaan
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
pakkaus!
Lisätietoja Allegranza Tempranillo - Hammeken Cellars
Elegantti Allegranza Tempranillo Hammeken Cellarsilta hehkuu kirkkaan rubiininpunaisena lasissa. Tämä puhdas espanjalainen viini paljastaa lasissa ihastuttavan ilmaisuvoimaisia nuotteja varjoisista kirsikoista, mustaherukoista, luumuista ja mustikoista. Lisäksi ilmaan nousee vivahteita itämaisista mausteista, piparkakkumausteista ja tummasta suklaasta.
Tämä punaviini Hammeken Cellarsilta on oikea valinta kaikille viinin ystäville, jotka pitävät kuivista viineistä. Se ei kuitenkaan esiinny koskaan köyhänä tai karuna, mikä ei ole itsestäänselvyys alkuviinille. Kielellä tämä tasapainoinen punaviini erottuu äärettömän tiheästä koostumuksesta. Sen voimakas hedelmähappo tekee Allegranza Tempranillosta kielellä upean raikkaan ja elinvoimaisen. Jälkimaun aikana tämä Kastilien - La Manchasta peräisin oleva punaviini ilahduttaa lopulta hyvässä pituudessa. Nousevat jälleen esiin vivahteet varjoisista kirsikoista ja mustikoista.
Allegranza Tempranillon valmistus Hammeken Cellarsilta
Tämä tasapainoinen punaviini Espanjasta valmistetaan Tempranillo-rypäleestä. Rypäleet tälle espanjalaiselle punaviinille kerätään käsin vain, kun optimaalinen kypsyys on varmistettu. Käsin kerätyt rypäleet kuljetetaan nopeasti kellariin. Siellä ne lajittelun jälkeen avataan hellävaraisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu teräksisessä tynnyrissä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen seuraa 3 kuukauden kypsytys ranskalaisessa tamm barrelissa.
Ruokasuositus Hammeken Cellars Allegranza Tempranillon kanssa
Nauti tätä espanjalaista punaviiniä parhaiten lämpötilassa 15 - 18°C, ruoan kanssa, kuten luumuhillon, lampaanpotkapaistin, jossa on kikherneitä ja kuivattuja viikunoita, tai vihannescouscousin kanssa naudanlihapullien kera.
- Lisää tuotteita osoitteesta Hammeken Cellars