Toimitusaika n. 4-6 Työpäivinä
konsultointi!
Verpackung!
Weingut Heinrich Vollmerin tyylikäs 50 HL Blauer Portugieser virtaa lasiin kirkkaan vaalean punaisena. Tämä yhden lajikkeen saksalaisviini imartelee lasia ihanan ilmeikkäillä mustaherukan, mulperin, karhunvatukan ja mustikan sävyillä. Lisäksi siinä on vivahteita itämaisista mausteista, kanelista ja mustasta teestä.
Tämä Weingut Heinrich Vollmerin kuiva punaviini on jotain puristeille, jotka juovat mieluiten luukuivana. 50 HL Blauer Portugieser pääsee jo lähelle tätä, sillä se on puristettu vain 2,4 grammalla jäännössokeria. Tämä tiivis punaviini on tasapainoinen ja monipuolinen maku. Tasapainoisen hedelmähapokkuuden ansiosta 50 HL Blauer Portugieser hellii suutuntumaa samettisella tunteella ilman, että siitä puuttuu mehukasta eloisuutta. Tämän Pfalzin viininviljelyalueelta peräisin olevan punaviinin jälkimaku on vaikuttava ja hyvän pituinen. Jälleen kerran esiin nousee mustikan ja mulperin vivahteita.
Weingut Heinrich Vollmer 50 HL:n viininvalmistusmenetelmä Blauer Portugieser
Tämä punaviini keskittyy selvästi yhteen rypälelajikkeeseen, nimittäin Blauer Portugieser. Tätä Weingut Heinrich Vollmerin ihanan tasapainoista yhden lajikkeen viiniä varten kerättiin vain virheettömiä rypäleitä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu suurissa puissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymistä seuraa muutaman kuukauden kypsytys tammitynnyreissä.
Ruokasuositus Weingut Heinrich Vollmerin 50 HL Blauer Portugieser -viinille
Nauti tätä Saksasta peräisin olevaa punaviiniä parhaiten temperoituna 15-18 °C:ssa paistettujen lammasjuustopakettien, mausteisen curryn lampaanlihan tai perunapannun ja lohen seurana.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Heinrich Vollmer